ODA BAŞKANI BAHADIR BAŞ ORDU VALİSİ SEDDAR YAVUZ'U ZİYARET ETTİ.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş,  Oda Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Oda Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay Uzunçakmak ve Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez den oluşan heyet görevine başlayan Ordu Valisi Sn. Seddar Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ordu Valisi Seddar Yavuz; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhasebecilerin ülkeye ve devlete olan katkısını bildiğini söyledi. Nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Seddar Yavuz’a yeni görevinde başarılar dileyen Oda Başkanı Bahadır Baş; Muhasebe mesleğinin ülke ekonomisindeki yeri, önemi, muhasebe mesleğinin kamuya olan katkısı, hizmetleri konusunda ve odamızın üye ve stajyer sayıları ile ilgili çeşitli bilgiler sunan Oda Başkanı Bahadır Baş, İlimizin ekonomisi ile ilgili ilerideki çalışmalara katkı sunabileceklerini ifade etti. Sayın valimizi tekrar tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz.” Dedi.